Track & Trace

Track & Trace: dé manier om tijdens de Corona-periode op een verrassende wijze contact te houden. Hoe het werkt? U gaat op een ontspannen manier in gesprek met een adviseur van IJsselgroep. Inderdaad: wandelend. Tijdens de wandeling ontstaat er een natuurlijk gesprek over onderwerpen die u belangrijk vindt. Over mogelijke routes en bestemmingen op het gebied van onderwijs en zorg...

Waar wilt u naartoe

Inderdaad: even los van alles, op een inspirerende locatie en de tijd nemen om met elkaar van gedachten te wisselen. Samen routes en bestemmingen ontdekken die voor u relevant zijn. Dat is de kern van Track & Trace. De manier om de verbinding te houden, juist in deze Corona-tijd. Waar wilt u naartoe nu de scholen weer (gedeeltelijk) open gaan?

De inhoud

U bepaalt de inhoud en de onderwerpen waar we over in gesprek gaan. De situatie op uw school/scholen, specifieke aandachtspunten op onderwijskundig gebied, uitdagingen op het gebied van zorg: u bepaalt. Van breed tot specifiek sparren over een concrete case: u bepaalt. En wilt u onze inhoudelijke visie: vraag er gerust om.

Wat en waar

Dat bepalen we in overleg. Een mooie plek om op pad te gaan is in ons land altijd dichtbij. Wandelen heeft vaak de voorkeur, maar een fietstocht (met pauzes) is uiteraard ook een optie. En andere manieren om 'Track & Trace' in te vullen zijn natuurlijk snel bedacht …

De inwendige mens

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het u tijdens de wandeling aan niets ontbreekt. Uw IJsselgroep adviseur heeft immers niets voor niets een Track & Trace rugzak mee.

Iets voor u?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met u op.

Laat ons uw naam weten alstublieft.
Laat ons uw school of organisatie weten alstublieft.
Laat ons uw e-mailadres weten alstublieft.

Afhankelijk van uw vraag of interesse koppelen wij u aan de juiste gesprekspartner. U kunt natuurlijk ook direct contact zoeken met Herman Giesbers via 06 22 93 89 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.