Dieper duiken1600x640

Interim Plus: tijdelijke expertise voor complexe verandervraagstukken in het onderwijs

‘Interim Plus’: een IJsselgroep-dienst die aansluit bij de vraag vanuit besturen naar tijdelijke expertise voor complexe verandervraagstukken.

Interim Plus: wanneer interessant

Steeds vaker vragen besturen om interim-professionals die naast het geven van de dagelijkse leiding ook een transitieproces aansturen. Denk hierbij aan veranderingen in het primaire proces (onderwijs, cultuur en kwaliteit) of veranderingen op bestuursniveau. Deze professionals vindt u bij ‘Interim Plus’ van IJsselgroep. Dus vraagt uw situatie om meer dan iemand die alleen op de winkel past, dan is Interim+ voor u interessant.

Kandidaten

Natuurlijk vragen complexe vraagstukken om onderwijsprofessionals die iets extra’s brengen: een ‘Plus’. IJsselgroep selecteert dan ook kandidaten met extra kennis en ervaring. Interim directeuren en -bestuurders die gespecialiseerd zijn in transitiemanagement. Die veranderingen in gang zetten en succesvol doorvoeren.

Een ‘Plus’ vanuit IJsselgroep

Als het om complexe veranderopdrachten gaat zorgt IJsselgroep voor extra ondersteuning.

Afhankelijk van de veranderopdracht wordt de interim kandidaat ondersteund door specialisten die schaduwmanagement verzorgen op de specifieke veranderonderwerpen. Indien nodig worden specifiek samengestelde interventieteams ingezet. Ook hebben interim professionals toegang tot de expertise van IJsselgroep op het gebied van onderwijs en zorg.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u in gesprek over uw specifieke vraagstuk? Neem dan contact op met John Hoeberichts via 06 14 00 41 52 of john.hoeberichts@ijsselgroep.nl