2 2 2 kanjer b 1600x640

Nascholing Kanjertraining licentie B

Het is belangrijk dat een kind positief over zichzelf en de ander leert denken. Als een kind positiever denkt, heeft het meestal ook minder last van sociale stress. In de Kanjertraining leert een kind hoe het positief over zichzelf en anderen kan denken. De praktijk laat zien dat veel kinderen na het volgen van de Kanjertraining zich beter kunnen concentreren op school en betere leerresultaten halen.

De licentie voor Kanjertraining bestaat na de basistraining uit twee nascholingen. De eerste nascholing voor licentie B en de tweede voor licentie C (definitief).

Licentie B

Deze nascholing is bedoeld voor leerkrachten die de driedaagse basistraining Kanjer hebben gevolgd en licentie A hebben ontvangen. Twee jaar na de basistraining neemt u deel aan de eerste dag nascholing. De licentie wordt verlengd, u ontvangt nu licentie B. Deze is weer twee jaar geldig.

Een Leerkracht In Opleiding (LIO), ontvangt geen licentie maar een bewijs van deelname. Dit bewijs van deelname geeft niet het recht de Kanjertraining te mogen geven. Het bewijs van deelname wordt omgezet in een licentie A als de Leerkracht In Opleiding een PABO-opleiding binnen datzelfde schooljaar heeft afgerond. Vindt de afronding van de PABO-opleiding later plaats dan moet eerst een nascholing gevolgd worden. Daarna zal licentie A worden uitgereikt.  

Wanneer en waar

De nascholing voor licentie B bestaat uit 1 dag (09:00 - 16:00 uur) en vindt plaats op:

2024

  • 4 maart 2024 in Zwolle
  • 6 juni 2024 in Zeddam
  • 3 oktober 2024 in Zwolle

2025

  • 3 maart 2025 in Zwolle
  • 5 juni 2025 in Zeddam

Prijs

€ 190,00 p.p. per dag inclusief koffie, thee en lunch.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze inspirerende training neem dan contact op met het secretariaat via kanjertraining@ijsselgroep.nl of met Frank Sessink via frank.sessink@ijsselgroep.nl