Henkjan Kok Profielfoto vierkant

Henkjan Kok

Functie: Senior Onderwijsadviseur
Team: Mens- en organisatieontwikkeling

Telefoon: 088 093 1161
Mobiel: 06 50 50 38 97
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

"Een goed veranderproces voer je uit met hart, hoofd en handen!"

Senior Onderwijsadviseur / Procesbegeleider Leerlingendaling

Mijn passie:

Mijn ruime ervaring in het begeleiden van veranderingsprocessen vormt de basis van dienstverlening van IJsselgroep. Ik ben in mijn kracht als ik samen met u als opdrachtgever oplossingen kan ontwerpen. Oplossingen die leiden tot resultaten, gedragen door de medewerkers en waar zij mee aan de slag kunnen.

 

 


Mijn specialiteit

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een integrale benadering: met hoofd, hart en handen. Daardoor behaal ik samen met opdrachtgevers en medewerkers resultaten die sneller geïmplementeerd worden en kwalitatief hoogwaardiger zijn. Mijn opdrachtgevers komen voornamelijk uit het onderwijs, maatschappelijke organisaties, gemeenten, provincie, rijksoverheid en bedrijfsleven.

Samen met mijn opdrachtgevers zoek ik naar duurzame oplossingen voor organisatievraagstukken, die betrekking hebben op gouvernance, strategie, organisatieverbetering, samenwerking, integratie en fusie, omgaan met krimp, marketing en positionering.

Ik werk graag samen met andere professionals. Met hen ontwikkel ik in netwerkverband nieuwe concepten voor Integrale Kind Centra. Als adviseur werk ik onder andere samen met ‘Public Result’ uit Den Haag aan het opstellen van scenario’s die betrekking hebben op het aanpakken van de gevolgen van demografische ontgroening en – krimp (zie: www.transitieatlas.nl).

 


Algemeen