hoofdfoto cooperatief leren

Werken vanuit veerkracht

Startend met een talentgesprek voor jou, alleen op zoek naar jouw talenten!

Wakker in één dag de liefde voor je vak aan. Je verdient het: een flinke boost. Het is tijd om jezelf één dag centraal te stellen. Tijd om je talenten aan te spreken en jouw veerkracht te mobiliseren.

Op een prachtige locatie in een ontspannen sfeer opladen en genieten. Dat is de kern. Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe kun je jouw talent inzetten bij het lesgeven?
  • Wat zijn jouw talenten eigenlijk?

Lijkt het je leuk om je talenten in een talentengesprek met een ervaren talentenfluisteraar te ontdekken? Dan is deze dag voor jou.

Liefde voor je vak

We doen allemaal het liefst dingen die ons energie opleveren. Het mag best inspanning kosten, maar aan het einde van de dag wil je graag met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Hoe komt het dat dat toch niet altijd het geval is? Dat je je soms ‘leeggezogen’ voelt?

Heb je ook wel eens het gevoel hebt dat je heel veel hebt gedaan, en denkt: Is dit nou leuk?

Kun jij het best hebben om een dagje de liefde voor je vak aan te wakkeren?

Veerkracht versterken

Vanuit het gedachtegoed van Talentgericht Werken willen we graag samen met je op pad gaan om te ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je deze vaker in je werk in kunt zetten.  We willen je helpen ontdekken wat voor jou en in jouw situatie kan bijdragen aan het versterken van jouw veerkracht.

Overal klinken basisbehoeften door, zoals vertrouwen krijgen, autonoom zijn, betekenisvol zijn en waardering ervaren.

Talentgesprek

Voordat de dag begint heb je al een talentgesprek gehad met één van de trainers: een heel ontspannen vernieuwde kennismaking met jezelf. Je vindt gegarandeerd talenten, die je kunt inzetten in je werk en privé. Het gesprek maakt dat je goed toegerust en enthousiast aan de dag deelneemt. Het gesprek en de dag zijn een cadeau aan jezelf. Je verdient het en het is nodig: het gaat om jouw professionele ruimte.

Geef jezelf ‘deze dag voor jezelf’ cadeau. Een dag om op te laden om daarna weer met verrassende inzichten en nieuwe energie aan het werk te gaan.

Vijf redenen om mee te doen

  • Meer zicht op jouw eigen passie voor het vak van leerkracht
  • Inzicht in jouw drijfveren en talenten
  • Kennis over positieve psychologie en veerkracht
  • Handvatten om te zorgen voor meer veerkracht - een persoonlijk plan 
  • Een dag om je batterij weer op te laden.

Wanneer en waar

  • nader te bepalen datum in 2022 - "Villa Kalkoven" in Meppel.
Kalkovens1.jpg  Kalkovens2.jpg  Kalkovens3.jpg 

Kosten

€ 495,00 per persoon

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over deze unieke dag? Neem dan contact op met Eline Rottier via 06 14 00 16 77 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Nienke Bouwman via 06 14 00 36 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.