hoofdfoto cooperatief leren

Werken vanuit veerkracht

Geef jezelf ‘een dag voor jezelf’ cadeau! Een dag om op te laden om daarna weer met nieuwe energie aan het werk te gaan!

Wij doen allemaal het liefst dingen waar we energie van krijgen. Het mag best inspanning kosten, maar aan het einde van de dag wil je graag met een voldaan gevoel naar huis gaan. Hoe komt het toch dat dat niet altijd het geval is? Dat je je soms ‘leeggezogen’ voelt? Dat je soms het gevoel hebt dat je heel veel hebt gedaan, maar dat je je afvraagt: vind ik dit nou leuk, dit vak?

Wil je deze vragen onderzoeken? Schrijf je dan in voor de ‘hei-dag’: Werken vanuit Veerkracht.

Op een prachtige locatie in een ontspannen sfeer opladen en genieten. Dat is de kern. 

Vanuit het gedachtegoed van Talentgericht Werken willen we graag samen met je op pad gaan om te ontdekken waar jouw talenten liggen en hoe je deze vaker in kunt zetten. We willen je graag meenemen in kennis over het versterken van veerkracht en de positieve effecten hiervan. En je vooral ook helpen ontdekken wat voor jou en in jouw situatie kan bijdragen aan het versterken van je eigen veerkracht.

Talentgesprek

Vóór deze dag heb je een talentgesprek met één van de trainers. Een vernieuwde kennismaking met jezelf, om goed toegerust aan de dag te kunnen deelnemen. Je vindt gegarandeerd talenten, die je kunt inzetten in je werk en privé. Het gesprek maakt dat je goed toegerust en enthousiast aan de dag deelneemt.  Het gesprek en de dag zijn een cadeau aan jezelf. Je verdient het en het is nodig: het gaat om jouw professionele ruimte. Een dag om op te laden om daarna weer met verrassende inzichten en nieuwe energie aan het werk te gaan.

Vijf redenen om mee te doen

  • Een dag om je batterij weer op te laden!
  • Meer zicht op jouw eigen passie voor het vak van leerkracht
  • Inzicht in jouw drijfveren en talenten
  • Kennis over positieve psychologie en veerkracht
  • Handvatten om te zorgen voor meer veerkracht - een persoonlijk plan 

Wanneer en waar

Deze dag kan momenteel alleen als in-company training gegeven worden, voor meer info neem contact op met Elly van Wageningen via 06 82 61 06 73 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Nienke Bouwman via 06 14 00 36 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten

Op basis van offerte

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer weten over deze unieke dag? Neem dan contact op met Elly van Wageningen via 06 82 61 06 73 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Nienke Bouwman via 06 14 00 36 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.