hoofdfoto brede talentontwikkeling

Coaching: versterken van uw eigen veerkracht

Uw persoonlijke batterij met uw talenten opladen

Loopt u in uw werk tegen negatieve zaken aan, zoals werkdruk, dynamische groepen en/of veel probleemgesprekken? Dan is een individueel positief coachingstraject interessant. In een persoonlijk traject leert u hoe het is om vanuit uw eigen talenten te werken. Ontdek hoe het is om uw persoonlijke batterij weer goed op te laden.

Tijdens de coaching raakt u zich steeds meer bewust van uw eigen talenten en krachten. U ontdekt hoe u dit in kunt zetten tijdens concrete situaties die u nu nog veel energie kosten. Samen met uw coach bereidt u moeilijke situaties voor, ontdekt u effectief gedrag en ziet u uw eigen valkuilen. Hierdoor bent u steeds beter in staat om op een natuurlijke manier vanuit uw talent en kracht te handelen.

Het aantal coachingssessies en de specifieke invulling wordt uiteraard in overleg met u bepaald.

Meer informatie

Wilt u meer weten over coaching en het versterken van uw veerkracht? Neem dan contact op met Marieke de Boer via 06 42 62 91 19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Nienke Bouwman (onderwijsadviseur) via 06 14 00 36 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.