hoofdfoto brede talentontwikkeling

Coachen bij talent op school

Bent u als leerkracht, ib’er of team klaar voor de volgende stap? Wilt u de inzichten rond talentgericht onderwijs in de dagelijkse praktijk op school invoeren? Dan is implementatie coaching effectief. Samen maken we de vertaalslag naar de dagelijkse praktijk.

Focus

De nadruk van de coaching kan op individueel en/of teamniveau liggen. Ook is een combinatie mogelijk. Op basis van uw wensen ontvangt u een voorstel voor de invulling van het implementatietraject. Indien gewenst en zinvol werken wij natuurlijk graag samen met de intern begeleider van uw school.

Dienstverlening

De dienstverlening bestaat vaak uit één of meerdere onderdelen:

  • Korte teamsessie(s)
  • Individuele coachingsgesprekken
  • Praktische ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van talentgesprekken met kinderen (voorbespreking, nabespreking, etc)

Resultaat

U maakt concrete stappen bij de invoering van talentontwikkeling. Of het nu gaat om uw persoonlijke ontwikkeling of de ontwikkeling op teamniveau: u gaat concreet met talentontwikkeling aan de slag. In uw eigen werksituatie op uw eigen school. Dankzij de coaching van ervaren professionals zet u mooie stappen die u en uw leerlingen verder helpen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van implementatiecoaching? Neem dan contact op met Marieke de Boer (gedragswetenschapper passend onderwijs, psycholoog NIP in opleiding tot orthopedagoog generalist) via 06 42 62 91 19 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Nienke Bouwman (onderwijsadviseur) via 06 14 00 36 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.