Mens- en organisatieontwikkeling

Onderwijs en zorg 'horror'

Soms is ook de school een ‘griezelige plek’. Sterker nog: bij sommige zaken slaat de angst u om het hart. Zaken waar u niet aan moet denken dat ze bij u op school gebeuren. Wij hebben een aantal van de grootste ‘nachtmerries’ voor u op een rij gezet. Dan ziet u direct waar het vaak mis gaat in onderwijsland. U moet er immers toch niet aan denken …

Wat te doen?

Wakker worden is de enige oplossing. U kunt bij IJsselgroep dan ook direct een ‘wake up call’ regelen: een goed gesprek over uw school, het voorkomen van ‘horror-scenario’s en het pakken van kansen. Vol tips en adviezen waar u direct uw voordeel mee kunt doen. Hèt recept voor een goede nachtrust.


Liever een goed gesprek dan een slechte nachtrust? Neem dan contact op met:

  • Herman Giesbers (relatiemanager, onderwijsadviseur en zorgspecialist) via 06 - 22 93 89 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • John Hoeberichts (directeur en Mens- en organisatieontwikkeling) via 06 - 14 00 41 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.