hoofdfoto thinking for learning

Thinking for learning (T4L)

T4L laat kinderen eigenaar worden van hun eigen leren en leerproces. Leren kun je leren en wordt zichtbaar en expliciet. In een betekenisvolle omgeving. Leerkrachten leren de taal, (thinking)tools en coöperatieve structuren om 21ste eeuwse vaardigheden en talent bij leerlingen te ontwikkelen.

Meer weten over thinking for learning of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een proeverij of studie(mid)dag voor uw team, school of schoolbestuur? Neem dan contact op met Hettie Lichtenberg of Herman Giesbers.

Dienstverlening

Thinking4Learning

Thinking4Learning

Kinderen goed voorbereiden op hun toekomst en zorgen dat zij hun plek vinden en kunnen functioneren in de samenleving: belangrijke doelen van het onderwijs. De snel veranderende samenleving stelt steeds andere eisen aan haar deelnemers. Het kunnen bedenken van oplossingen voor nieuwe problemen: het wordt steeds belangrijker. Maar wat betekent dit voor uw onderwijs? En hoe kunt u zowel het denken als het leren leren ontwikkelen? U ontdekt het bij een innovatief en bewezen concept: Thinking for Learning (T4L).

Lees verder