Het Onderwijsgesprek | De dag van de leraar

Ook op donderdagavond 5 oktober heeft ‘Het Onderwijsgesprek’ weer een bijzonder programma voor het onderwijsveld. IJsselgroep is één van de initiatiefnemers van Het Onderwijsgesprek. Het event is gratis, wel even aanmelden.

Vijf oktober is de dag van de leraar. En daarom vieren we met ‘het Onderwijsgesprek’ het vak van leerkracht/ leraar/ docent en hoezeer je er als leraar in het leven van kinderen/ jongeren ertoe doet!

AANMELDEN

Gasten

Milio van de Kamp (o.a. schrijver van het boek “Misschien moet je iets lager mikken”) benadrukt nog maar eens hoe betekenisvol je kunt zijn/ bent in het leven van opgroeiende mensen. Zijn verhaal wordt omlijst door portretten van verschillende leraren met:

  • Steffie van der Meijden SO- leraar van het jaar 2022
  • Carolien Bosman die als zij-instromer de overstap naar het onderwijs maakte
  • Sander Berendsen docent MBO/HBO die ‘een ode aan de leraar’ brengt!

Tijdens Het Onderwijsgesprek gaat dagvoorzitter Wendelien Wouters het gesprek aan met een onderwijsdeskundige en het publiek.

Voor wie

Het onderwijsgesprek is ‘edutainment’ voor onderwijsprofessionals. Van leerkrachten en docenten tot bestuurders, van PO tot HBO. Professionalisering en inspiratie als een avondje uit.

Vier jij dit mooie vak op 5 oktober met ons mee?

 

AANMELDEN

Samenwerking

Het Onderwijsgesprek is een samenwerking tussen het onderwijsveld en Amphion Cultuurbedrijf. We organiseren meerdere keren per jaar inspirerende gesprekken op het snijvlak van onderwijs en samenleving en zijn dankzij de bijdrage van het onderwijsveld gratis te bezoeken voor onderwijsprofessionals en andere belangstellenden.

Partners

Het Onderwijsgesprek wordt gefinancierd en gedragen door alle onderwijsorganisaties in de Achterhoek:
IJsselgroep, Iselinge Hogeschool, Achterhoek VO, Graafschap College, IJsselgraaf, PRO8, Gelderveste, Samenwerkingsverband Doetinchem, Paraat scholen, Essentius, De Onderwijsspecialisten, Onderwijs Coöperatie Gelderland, De Laetare en Zone.college & Groene Lyceum Doetinchem zijn partner in Het Onderwijsgesprek.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Hettie Lichtenberg via 06 22 93 86 48 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.