Samen Lezen! Kinderboekenweek 2023

De kinderboekenweek komt er weer aan. Daarom is er weer een ‘Samen lezen’ voor scholen en ouders. Voel je vrij om de inhoud te delen met collega’s en ouders/verzorgers. Sterker nog: dat is precies de bedoeling van ‘Samen lezen!

Download Samen Lezen! Bij mij thuis!

Van 4 t/m 15 oktober gaan we lekker bij elkaar naar binnen kijken, want het thema van de Kinderboekenweek is Bij mij thuis! En het leuke is: bij iedereen is het anders thuis.

Natuurlijk is dit voor scholen weer een mooie kans om ouders én kinderen op een leuke manier te betrekken bij het (thuis) lezen. In de pdf die je kunt downloaden vind je het volgende:

  • Een overzicht met de thematitels Kinderboekenweek 2023
  • Extra boekentips voor groep 1-2, 3-4, 5-6 en 7-8
  • Leuke spellen: memory voor de groepen 1-2 en 3-4 en rebussen voor de groepen 5-6 en 7-8

samen lezen kinderboekenweek 2023 fe769a93

 

 

 

 

 

 

 

 

Download de PDF

Leuke spellen

Om de thematitels beter te leren kennen zijn voor de groepen 1-2 en 3-4 memoryspellen toegevoegd die gemakkelijk kunnen worden uitgeprint. Voor de groepen 5-6 en 7-8 is een leuke opdracht te vinden waarbij de thematitels worden omgezet naar rebussen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meer informatie

Wil je meer weten over ‘Samen Lezen’, de nieuwsbrief over lezen en leesmotivatie? Of heb je ideeën of suggesties? Neem dan contact op met Linda Oosterbaan: 06 49 35 56 95, linda.vanoosterbaan@ijsselgroep.nl