Voor de allerlaatste keer: de voorstelling over talent van de jongeren van Grid Goud uit Doetinchem

Talent krijgt steeds meer aandacht in het onderwijs en uiteraard investeert IJsselgroep ook in dit thema. Zo trekken wij al jaren samen op met Luk Dewulf en Els Pronk als het gaat om talent in het onderwijs. Ook in onze jeugdpraktijk speelt talentontwikkeling een belangrijke rol. Zo worden talenten van kinderen en jongeren ingezet in de behandeling. Voor IJsselgroep is het dan ook een logische stap om de voorstelling ‘Aan de andere kant’ te sponsoren (jeugdtheater).

Sponsor voorstelling over talent

De voorstelling is geïnspireerd op het gedachtegoed van Luk Dewulf en Els Pronk en geschreven en geregisseerd door Wendelien Wouters. Door deze voorstelling krijgt talent voor jong én oud een verhaal en een gezicht. Samen met de spelers beleef je, voel je, zie je en hoor je:

  • dat talent gaat over wie je bent en niet over wat je presteert
  • dat talent zorgt voor plezier en ontspanning
  • dat het zo leuk is dat we allemaal verschillend zijn
  • dat het zo leuk is om te weten wat je talenten zijn
  • hoe mooi het is om elkaar talenten toe te fluisteren
  • hoe belangrijk het is om je talenten in te zetten bij de dingen die je moet doen.

17 december: allerlaatste voorstelling

Na een tour door Nederland en België zijn de jongeren van GRID GOUD uit Doetinchem klaar voor de állerlaatste voorstelling.

Gegevens

Datum: 17 december 2022 (zaterdag)
Tijd: 14.30 uur
Locatie: Amphion Filmhuis in Doetinchem

Naar de website van Amphion

Interview Luk Dewulf

De voorstelling verdiept het talent-denken en bevat dans en muziek en zang. Na afloop van de voorstelling interviewen regisseur Wendelien Wouters en talent expert Luk Dewulf elkaar. De boeken van Luk Dewulf over talent worden wereldwijd als baanbrekend beschouwd.

Inhoud voorstelling

De voorstelling “Aan de andere kant” vertelt het verhaal over Joppe. Joppe leeft in een wereld vol talentenjachten. In zijn wereld bestellen ouders perfect DNA en doen alles om hun kind tot “super kid” te maken. Op een dag faalt Joppe in de spotlight. Hij komt op mysterieuze wijze “Aan de andere kant” terecht. Daar, aan de andere kant, blijken meer kinderen te wonen. Zij ontdekten wat werkelijk talent is. Met behulp van zijn nieuwe vrienden vult Joppe een rugzak met talenten en treedt de wereld tegemoet.

Gratis ticket bij aanmelding

Meld jij je aan voor de opleiding Talentenfluisteraar? De eerste 20 aanmeldingen ontvangen een gratis ticket voor de voorstelling ‘Aan de andere kant’.

Meer informatie

Wil je meer weten over talentgericht werken, de opleiding Talentenfluisteraar of over de voorstelling? Neem dan contact op met Nienke Bouwman via 06 14 00 36 34 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.