Onderwijsgesprek: start again

Veel kijkers reageerden enthousiast op het Onderwijsgesprek van donderdag 18 juni dat op donderdag 18 juni om 20.00 uur plaatsvond. U kunt het dan ook hier integraal (terug)kijken.

Het interactieve online Onderwijsgesprek stond onder leiding van presentator Wendelien Wouters. Vanuit Studio MediaCows is zij live in gesprek gegaan met 6 Achterhoekse onderwijsprofessionals. Het onderwerp: binnen 8 weken alles anders doen en wat we daarvan meenemen in de toekomst.

Aan tafel zaten de volgende personen

  • Lisette Nieuwenhuizen, student aan Pabo Iselinge
  • Albert de Boer, onderwijsadviseur en inspirator bij IJsselgroep
  • Marjolein Vermeulen, onderbouwleerkracht bij Montessorischool De Pas
  • Nico Teunissen, hoofd Sport&Cultuur bij De Onderwijsspecialisten
  • Martine Merx, meerscholendirecteur bij IJsselgraaf 
  • Sander Berendsen, innovatiedocent aan het Graafschapcollege

PHOTO 2020 06 19 00 16 47

Het Onderwijsgesprek

Het Onderwijsgesprek is een samenwerking van het onderwijsveld en de Gruitpoort. We organiseren drie keer per jaar inspirerende gesprekken op het snijvlak van onderwijs en samenleving en zijn dankzij de bijdrage van het onderwijsveld gratis te bezoeken voor onderwijsprofessionals en andere belangstellenden.

Partners

IJsselgroep, Iselinge Hogeschool, Achterhoek VO, Graafschap College, IJsselgraaf, PRO8, Gelderveste, Samenwerkingsverband Doetinchem, Paraat scholen, Essentius, De Onderwijsspecialisten, De Laetare en Zone.college & Groene Lyceum Doetinchem zijn partner in Het Onderwijsgesprek.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met Herman Giesbers via 06 22 93 89 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.