Kracht in de klas

Voor sommige kinderen is het het hele jaar 'Halloween'...

Op 31 oktober is Halloween gevierd. Halloween staat voor maskers, pompoenen, ghost tours en verkleedpartijen en markeert het eind van de oogstperiode. Ook op het gebied van dyslexie, gedrag en leren valt er voor kinderen veel te griezelen. Anders zijn is immers vaak 'eng' en natuurlijk niet alleen tijdens Halloween.

Stappen vooruit zetten: spannend

Natuurlijk kan het voor sommige 'eng' zijn om ander gedrag te vertonen. Daarom werken behandelaren en gedragswetenschappers van IJsselgroep altijd aan de motivatie, het zelfvertrouwen en de houding van kinderen. Vanuit het positieve zoeken wij naar mogelijkheden en talenten. En wat blijkt: het is best spannend, maar gelukkig helemaal niet eng!

Het hele jaar door oogsten

Of het nu bijvoorbeeld gaat om angst(stoornissen), ADHD, concentratieproblemen, autisme, sociaal onhandig gedrag, hoogbegaafdheid, boosheid, faalangst, druk gedrag, dyslexie of dyscalculie: samen met ouders en school zorgen we ervoor dat kinderen kunnen 'oogsten' en mooie stappen vooruit gaan zetten. Kinderen, ouders en school hebben hier het hele jaar (en langer) plezier van.

Onderwijs en zorg: workshops voor teams en/of ouders

Elke leerkracht heeft kinderen in de klas die 'anders zijn', kinderen met herkenbaar gedrag. Onze behandelaars werken dagelijks met deze kinderen. De opgedane kennis en ervaring is gebundeld in compacte workshops. Gericht op herkennen, begrijpen en handelen. Specifiek voor leerkrachten en ib'ers. Deze in-company workshops zijn er ook als maatwerk voor studiedagen en ouderavonden.

Meer weten?

Verzamel dan al je moed en ga met ons in gesprek. Durft je het aan? Dan zijn hier de gegevens:

  • Workshops, studiedagen en ouderavonden: Herman Giesbers, 088 093 1154 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Onderzoek, begeleiding en/of behandeling: secretariaat PDIJ, 088 093 1515 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met iemand van dit griezelig goede team. Zij staan het hele jaar voor u klaar.