Opname webinar/informatiesessie Goud Onderwijs terugkijken

Op 21 mei 2024 organiseerde CED-Groep een webinar over Goud Onderwijs. In 1 uur ontdek je wat komt kijken bij zo'n driejarig verandertraject. Maak kennis met de inhoud van de Goud Onderwijs-aanpak en duik in de praktijk. Kijk het webinar nu terug.

Infosessie-webinar ‘Goud Onderwijs’

Wat is er zo bijzonder aan de ‘Goud-aanpak’? Hoe verhogen ‘Goud-scholen’ de kwaliteit van lesgeven en hoe sturen zij effectief het gedrag van leerlingen? En hoe slagen zij erin om tegelijkertijd de teamcultuur te professionaliseren?

Ben je benieuwd naar de antwoorden? Bekijk dan de opname van het webinar ‘Goud Onderwijs’ (mei 2024). IJsselgroep is implementatiepartner voor Goud Onderwijs.

 

Goud Onderwijs

De CED-Groep heeft voor Nederlandse scholen ‘Goud Onderwijs’ ontwikkeld. Een onderwijsverbetertraject voor het primair en speciaal onderwijs gebaseerd op de Amerikaanse succesformule ‘Uncommon Schools’. Het doel is tegelijkertijd het verhogen van de kwaliteit van lesgeven, het effectief sturen van het gedrag van leerlingen en het professionaliseren van de teamcultuur.

IJsselgroep is implementatiepartner voor Goud Onderwijs. Samen met Cedin, Onderwijs Maak Je Samen en Het ABC.

Meer informatie

Wil je meer weten over Goud Onderwijs? Neem contact op met John Hoeberichts (directeur/adviseur IJsselgroep) via 06 14 00 41 52 of john.hoeberichts@ijsselgroep.nl