hoofdfoto vacatures

Senior onderwijsadviseurs

Profiel

Als nieuwe collega heb je jarenlange ervaring als adviseur binnen het onderwijs. Je bent ondernemend en weet van daaruit hoe belangrijk het bezit van een breed netwerk is en je weet producten en diensten af te stemmen op de behoefte in de markt en nieuwe behoeften te creeren.

In het ‘why’ van de IJsselgroep is verankerd dat mensen leren als ze worden geraakt, dat iedereen in staat is zichzelf vanuit betrokkenheid te ontwikkelen en dat professionals leren met en van elkaar.

Je werkt zelfstandig, bent in het bezit van commerciële vaardigheden, bent procesmatig sterk en een echte teamspeler. Daarnaast ben je betrokken en gedreven en wil je zelf en samen met ons succesvol en van betekenis zijn in het onderwijsveld.

Wij innoveren samen met klanten en dagen ons zelf continu uit op thema’s als Duurzame Leerkracht, Thinking for Learning, Management & Organisatie, Vroeg & Voorschoolse Educatie en de Transformatie in de Jeugdzorg. Jouw thema’s, expertise, drive, innovatiekracht en netwerk koppelen graag aan die van ons, zodat we iedere dag onze bijdrage leveren aan een beter onderwijs en goede zorg.

 

Als je geïnteresseerd bent kun je je sollicitatie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vragen

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met John Hoeberichts (directeur) of Janna de Haan (Manager Educatieve Dienstverlening) via 088 093 1616.