Adviseur Het Jonge Kind 1600x640

Vacature adviseur Het Jonge Kind

Profiel

Als nieuwe collega heb je ruime ervaring op het gebied van het jonge kind en heb je een duidelijke affiniteit met 0 tot 6 jarigen (voor- en vroegschools). Je bent ondernemend en weet hoe belangrijk het bezit van een breed netwerk is. Ook weet je hoe je producten en diensten afstemt op de wensen van opdrachtgevers en ben je scherp in het signaleren van nieuwe behoeften in de markt.

Herkenbaar?

Je werkt zelfstandig, bent in het bezit van commerciële vaardigheden, bent procesmatig sterk en een echte teamspeler. Daarnaast ben je betrokken en gedreven en wil je zelf en samen met ons succesvol en van betekenis zijn in het onderwijsveld. Daarvoor ben je op de hoogte van nieuwe (beleids)ontwikkelingen en ben je bereid te investeren in je eigen ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Binnen IJsselgroep richt je je met name op het geven van trainingen en het coachen van klanten op het gebied van het jonge kind. Hiervoor heb je naast de juiste ervaring een gerichte opleiding en ben je in het bezit van licenties bij voorkeur voor Piramide en/of Uk en Puk, etc.

Kun jij mensen raken?

In het ‘why’ van IJsselgroep is het geloof verankerd dat mensen leren als ze worden geraakt, dat iedereen in staat is zichzelf vanuit betrokkenheid te ontwikkelen en dat professionals leren met en van elkaar. Meer informatie over wat wij doen vind je op onze website https://www.ijsselgroep-ed.nl/.

Hoe verder?

Geïnteresseerd, geraakt en overtuigd dat je in het bezit bent van de gevraagde kennis en ervaring, dan lezen we dit graag terug in je motivatie en CV. Deze ontvangen we graag voor 4 juli via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Trijntje Zwart via 06 - 14 00 10 44, bij voorkeur tussen 16.00 uur en 18.00 uur. De eerste selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 11 juli.