Dieper duiken1600x640

Uw persoonlijke mini-denktank

De huidige Corona-ontwikkelingen vragen om flexibiliteit en voortdurende bijstelling: wat vanmorgen zeker is, kan vandaag al achterhaald zijn. Nieuwe fases in het (afstands)onderwijs vragen om een gedegen afbouw en opbouw. Maar hoe gaat u dit doen, welke beslissingen zijn verstandig en met wie kunt u hier eens goed over sparren? Inderdaad: met de mini-denktank van MOO.

Sparringpartner

Uit gesprekken met gemeente-ambtenaren, onderwijsbestuurders en directeuren van scholen en kindervangorganisaties komt één ding duidelijk naar voren: in deze onzekere tijd is er behoefte aan een sparringpartner, een professional met een luisterd oor, iemand die onafhankelijk meedenkt en de goede vragen stelt. Bijvoorbeeld over het (deels) open gaan van de scholen (zie edugraphic), essentiële onderwijskundige aspecten of uitdagingen op het gebied van samenwerken, veranderen, teamvorming, organisatie-ontwikkeling of de communicatie met ouders.

Mini-denktank

Het team van IJsselgroep Mens- en Organisatieonwikkeling biedt u tot 8 juni kosteloos een sparring partner aan. Hoe het werkt? U bepaalt in overleg de inhoud, de datum en de tijd en het aantal deelnemers). De mini-denktank bestaat uit maximaal 5 personen, inclusief minimaal twee adviseurs van MOO, die zowel ervaring hebben in de werkpraktijk als in de procesrol.

Interessant

Uiteraard, want samen nadenken geeft nieuwe inzichten of bevestigt uw eigen gedachtengang. Wilt u kosteloos sparren? Neem dan contact op met Albert Oving via 06 51 37 23 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.