NPO Subsidie 1600x640

NPO-middelen: een prachtige kans en IJsselgroep ontzorgt

Regel nu uw verantwoording door bestuursbreed uw scholen in beeld te brengen

Het kabinet heeft 8,5 miljard beschikbaar gesteld aan het onderwijs. En voor de besteding is er een tijdpad inclusief verantwoording. Om de middelen achteraf te verantwoorden is het nodig om bij de start de beginsituatie op uw scholen scherp in beeld te brengen. IJsselgroep kan u hierbij snel en goed van dienst zijn met de bestuursbrede schoolscan. Ontdek het gemak van onze aanpak …

Wat doet IJsselgroep om u te ontzorgen? Hoe denken we met u mee?

Voorkom gedoe achteraf en start met het kaart brengen van de beginsituatie op uw scholen. Of u nu start voor, op of na 1 mei: met IJsselgroep regelt u dit snel en goed. Onze adviseurs analyseren met- en voor u de schoolresultaten en maken bestuursbreed een schoolscan op basis van de gegevens die u ons beschikbaar stelt. Daarnaast denkt u met ons na over de verhouding basisvaardigheden en sociaal emotionele ontwikkeling. Ook wordt helder waar u mee aan de slag wilt als het gaat om het structureel verbeteren van het onderwijs na corona.

 

   

Of u nu op 1 mei start of later:
Regel snel en goed uw EINDverantwoording door uw BEGINsituatie scherp in beeld te brengen

Bestuursbrede schoolscans

Op basis van de beschikbare informatie geeft IJsselgroep vorm en inhoud aan de bestuursbrede schoolscan. De concrete invulling van het vervolg sluit natuurlijk aan op zowel uw wensen als het aangekondigde keuzemenu dat door het ministerie/SLO wordt uitgewerkt.

Stappenplan ministerie

We gebruiken het door het ministerie geleverde stappenplan. Dat bestaat uit 8 stappen. Op basis van uw gegevens (stap 2) en ons gesprek volgen de analyse en de conclusies (stap 4 en 5 van het stappenplan). In een tweede gesprek bespreken we de scan en maken we samen de keuze uit het keuzemenu. Indien gewenst kunnen wij ook bij de andere stappen ondersteunen.

Uw investering

  • Eén gesprek van de bestuurder met een IJsselgroep-adviseur
  • Eén bijeenkomst met uw directeuren in het directieberaad

Onze bijdrage

Wij maken de onderwijsscan van uw bestuur en geven suggesties voor de elementen die in het plan van aanpak worden opgenomen. Eventueel doen we een verdiepende schoolscan als dat nodig is.

Samenwerking en investering

Het eerste gesprek is gratis. De scan voeren wij uit tegen kostprijs. Het is aan ons u zo enthousiast te maken, dat u (een deel van) het vervolg samen met ons concretiseert. Wilt u extra snelheid maken, dan kunt u ook vooraf informatie beschikbaar stellen en kiezen voor een startbijeenkomst in uw directieberaad. Onze aanpak voldoet aan de richtlijnen van het ministerie. Kijkt u maar op de Q en A van het ministerie over de schoolscan.

De IJsselgroep-voordelen op een rij

  • Bestuursbrede schoolscan
  • Aansluiting bij stappenplan ministerie
  • Beginsituatie snel en goed in beeld
  • Bewezen aanpak die werkt en ontzorgt
  • Korte doorlooptijd
  • Minimale belasting voor bestuur en scholen
  • Verantwoording gegarandeerd
  • Aanpak sluit aan bij richtlijnen ministerie

Meer informatie

Wilt u meer weten over de bestuursbrede schoolscan of de NPO-middelen? Neem dan contact op met Albert de Boer via 06 55 19 24 70 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.