Subsidie Tel mee met taal 2019 1600x640

Subsidie Tel mee met Taal 2019

Goed nieuws: via ‘Tel mee met Taal’ is er subsidie beschikbaar voor activiteiten gericht op het voorkomen en verminderen van laaggeletterdheid. Er zijn al meerdere subsidierondes geweest en ook dit jaar start een nieuwe ronde.

Startdatum

De aanvraagperiode voor de nieuwe subsidieregeling start op 1 juni 2019 om 12.00 uur en eindigt op maandag 30 september 2019.

Voor wie?

Scholen, bibliotheken, werkgevers, samenwerkingsverbanden, instellingen voor jeugdgezondheidszorg, of voorschoolse voorzieningen kunnen subsidie aanvragen voor de aanpak van laaggeletterdheid. Heeft u al eerder subsidie ontvangen van Tel mee met Taal? Geen punt, u kunt dan gewoon opnieuw subsidie aanvragen.

Preventie laaggeletterdheid en dyslexie

Goed zicht hebben op de opbrengsten van uw taal- en leesonderwijs. Leerkrachten die weten waar en hoe ze kunnen bijsturen. Beleid ontwikkelen met een kop en een staart waardoor alle kinderen in beeld zijn. En effectieve dyslexiezorg voor kinderen die het echt nodig hebben. Mooie perspectieven. Bent u klaar voor een sprong vooruit? Maak dan kennis met de unieke aanpak van IJsselgroep: ‘Preventie Laaggeletterdheid en Dyslexie’. Wilt u meer weten? Kijk dan op: www.ijsselgroep-ed.nl

Hulp nodig?

IJsselgroep helpt u graag bij het aanvragen van deze subsidie.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de subsidie(aanvraag) Tel mee met Taal 2019? Kijk dan op www.telmeemettaal.nl/subsidie of neem contact op met:

  • Janna de Haan: 06 14 00 36 33, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Herman Giesbers: 06 22 93 89 52, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.