2 2 2 kanjer b 1600x640

Nascholing Kanjertraining licentie B

Het is belangrijk dat een kind positief over zichzelf en de ander leert denken. Als een kind positiever denkt, heeft het meestal ook minder last van sociale stress. In de Kanjertraining leert een kind hoe het positief over zichzelf en anderen kan denken. De praktijk laat zien dat veel kinderen na het volgen van de Kanjertraining zich beter kunnen concentreren op school en betere leerresultaten halen.

De licentie voor Kanjertraining bestaat na de basiscursus uit twee nascholingen. De eerste nascholing voor licentie B en de tweede voor licentie C (definitief).

Licentie B

Deze nascholing is bedoeld voor leerkrachten die de driedaagse basiscursus Kanjertraining hebben gevolgd en licentie A hebben ontvangen. Twee jaar na de basiscursus neemt u deel aan de eerste dag nascholing. De licentie wordt verlengd, u ontvangt nu licentie B. Deze is weer twee jaar geldig.

Een Leerkracht In Opleiding (LIO), ontvangt geen licentie maar een bewijs van deelname. Dit bewijs van deelname geeft niet het recht de Kanjertraining te mogen geven. Het bewijs van deelname wordt omgezet in een licentie A als de Leerkracht In Opleiding een PABO-opleiding binnen datzelfde schooljaar heeft afgerond. Vindt de afronding van de PABO-opleiding later plaats dan moet eerst een nascholing gevolgd worden. Daarna zal licentie A worden uitgereikt.  

Wanneer en waar

De nascholing voor licentie B bestaat uit 1 dag (09:00 - 16:00 uur) en vindt plaats in Doetinchem en Zwolle op:

  • 4 oktober 2021 in Zwolle (VOL!)
  • 8 oktober 2021 in Zeddam (VOL!)
  • 7 februari 2022 in Zwolle
  • 10 februari 2022 in Zeddam

Prijs

€ 175,00 p.p. per dag inclusief koffie, thee en lunch.

Meer informatie

Wilt u meer weten over deze inspirerende cursus neem dan contact op met het secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.