hoofdfoto spelend de 21ste eeuw in

Spelend de 21ste eeuw in

Spelen en leren: wat een mooie en vooral ook effectieve combinatie. Steeds meer scholen en leerkrachten en kinderen ervaren de kracht van spelend leren. En ja: het mag. Ook van de inspectie.

Meer weten over spelend leren of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een proeverij of studie(mid)dag? Neem dan contact op met Nienke Bouwman.

Dienstverlening

Spelend de 21ste eeuw in

Spelend de 21ste eeuw in

Welke plek geef ik het spelen in groep 1 en 2? Hoe laat ik op mijn school zien dat spel belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Welke verdiepingsslag kan ik maken dankzij het gericht inzetten van spel. En hoe kunnen kinderen 21ste eeuwse vaardigheden ontwikkelen door te spelen? Ontdek het tijdens de cursus voor leerkrachten van groep 1 en 2: ‘Spelend de 21ste eeuw in’.

Lees verder

De kleine kapitein

De kleine kapitein

Meer zelfsturing bij jonge kinderen (2,5 tot 6 jaar) in uw groep. Hoe u dit bereikt? Door de zaken toe te passen die u ontdekt bij 'De kleine kapitein': een training die leidsters en leerkrachten leert de ontwikkeling van zelfsturing te stimuleren. De training bevat elementen van het effectieve VVE-programma 'Tools of the Mind' uit de VS.

Lees verder