hoofdfoto programmas en methodes

Programma's en methodes

Piramide

Piramide

Piramide is een landelijk erkend VVE-programma. De basistraining Piramide is bedoeld voor voorschoolse voorzieningen en basisscholen die met Piramide willen gaan werken. Maar ook voor leidsters, pedagogisch medewerksters en leerkrachten die werken op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen die al met Piramide werken, maar nog niet getraind zijn.

Lees verder

Startblokken

Startblokken

Kinderen willen graag groot zijn, bij de 'grote-mensen-wereld' horen. Dat is hun motief om te leren. Startblokken, een erkend VVE-programma, kunnen leid(st)ers en pedagogisch medewerkers peuters stimuleren in hun ontwikkeling, met spel als belangrijkste instrument. IJsselgroep leidt individuele leid(st)ers, pedagogisch medewerkers én teams op om in hun eigen instelling te werken aan een doorgaande ontwikkelingslijn.

Lees verder

Hercertificering Startblokken

Hercertificering Startblokken

Als professional is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Dit gaat het beste samen met anderen. Daarom biedt IJsselgroep een hercertificeringstraject Startblokken aan waarin je samen met anderen al je opgedane kennis en vaardigheden rond VVE Startblokken opfrist en aan de slag gaat met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op het gebied van Startblokken/VVE.

Lees verder

Basistraining VierVVE voor voorschoolse instellingen

Basistraining VierVVE voor voorschoolse instellingen

Uw invallers snel en goed inzetten bij verschillende voorschoolse instellingen. Pedagogisch medewerkers die ongeacht de methode snel inzetbaar zijn en kwaliteit leveren. Dat is precies de gedachte achter VierVVE: de gemene deler van de vier belangrijkste VVE-programma’s (Piramide, Uk&Puk, Kaleidoscoop en Startblokken).

Lees verder