hoofdfoto cooperatief leren

T4L - Thinking tools in lessen

(Leren) denken helpt kinderen leervermogen te ontwikkelen.

Vanuit het concept Thinking for Learning leer je denktaal en Thinking Tools in te zetten in je praktijk.

Thinking for learning nodigt kinderen uit om betekenis te verlenen aan het leren, kritisch en nieuwsgierig te worden en te blijven, eigen ideeën te ontwikkelen, samen te werken en te denken over het leren zelf: reflecteren, doorzetten en ontwikkelen.

In deze drie bijeenkomsten richt je je op de PRICE-taxonomie en leer je hoe je denken zichtbaar en hoorbaar maakt met de inzet van Thinking Tools in bijvoorbeeld begrijpend lezen, wereldoriëntatie, mondelinge taal, schrijven en woordenschatactiviteiten.

Voor wie

Leerkrachten groep 1 t/m 8 die nieuwsgierig zijn naar hoe Thinking Tools leerlingen én henzelf stap voor stap helpen de complexe praktijk van het denken zich eigen te maken.

Wanneer en waar

In overleg bij u op locatie

Optioneel

Naast bijeenkomsten is coaching on the job aan te raden.

Deze training kan ook incompany worden verzorgd voor uw team.

Neemt u gerust contact met ons op om deze mogelijkheden te bespreken.

Kosten

Op basis van offerte

Meer informatie

Wilt u meer weten over "Thinking Tools in lessen" of heeft u vragen over Thinking for Learning? Neem dan contact op met Miriam Kobussen via 06 14 00 48 20 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Hettie Lichtenberg via 06 22 93 86 48 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.