hoofdfoto visieversneller

Visieversneller

U wilt als school kinderen zo goed mogelijk voorbereiden op de toekomst, maar voldoet het huidige onderwijs wel aan de toekomstige eisen van de maatschappij? Concretiseer uw onderwijsvisie op ICT met de visieversneller.

ICT en onderwijs

Technologie speelt een steeds grotere rol in ons leven en de vraag is hoe u dit integreert in uw onderwijs. U wilt kinderen immers goed voorbereiden op de toekomst. Natuurlijk heeft u een visie op onderwijs. Maar hoe integreert u ICT hierin en waar begint u? En hoe zorgt u ervoor dat iedereen betrokken is? Ontdek het met de visieversneller ICT.

Van visie naar concrete doelen

Tijdens de 3 uur durende workshop gaat u met uw team actief aan de slag. Vanuit een gezamenlijke onderwijsvisie op ICT naar concrete doelen. Aan de hand van doelstellingen, gebaseerd op het Onderwijs in Balans model, discussiëren we over het ICT-beleid. Het resultaat is een overzicht van concreet uitgewerkte ICT-doelen: de basis voor uw ICT-actieplan.

Onderdeel van Bestuursaanpak ICT

Visieversneller ICT maakt onderdeel uit van de Bestuursaanpak ICT: de totaaloplossing op het gebied van onderwijsgerichte inzet van ICT. De aanpak is gebaseerd op het Onderwijs in Balans-model. Bestuursaanpak ICT is ontwikkeld door Timpaan Onderwijs.