hoofdfoto 21ste eeuwse vaardigheden

21ste eeuwse vaardigheden

En nu concreet: wat is het wel en niet? Hoe kunt u op bestuurs- en/of schoolniveau starten of het concept verder uitbouwen? Welke onderdelen zijn op een mooie manier met elkaar te verbinden? Hoe implementeert u het in de praktijk? Ontdek het samen met ons.

Meer weten over 21ste eeuwse vaardigheden of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een proeverij of studie(mid)dag voor uw team, school of schoolbestuur? Neem dan contact op met Rene Litjens of Peter Harkink.

Dienstverlening

Breinleren en executieve functies

Breinleren en executieve functies

U kent ze wel. De slimme leerlingen die niet het beste uit zichzelf lijken te halen, de dromers die moeilijk op gang komen bij het opstarten van een taak en de kinderen die bijna zichzelf mee naar school vergeten te nemen. Ook zien we dat kinderen met (kenmerken van) bijvoorbeeld ADHD, ASS en dyslexie een specifieke aanpak nodig hebben. Hoe kunnen we deze leerlingen helpen zodat ook zij het beste uit zichzelf kunnen halen

Lees verder

Orientatiedag 21ste eeuwse vaardigheden en ICT

Orientatiedag 21ste eeuwse vaardigheden en ICT

Ons onderwijs bereidt kinderen voor op de toekomst. Maar deze toekomst is continu aan veranderingen onderhevig. Is ons huidige onderwijs hier wel voor ingericht? Wat doet u al? En wat komt er op u af? Wat betekent dit voor het werk van de leerkracht en welke rol speelt ICT in het onderwijs? Ga als team op zoek naar de antwoorden tijdens een oriëntatiedag over werken met 21ste eeuwse vaardigheden en ICT.

Lees verder

21ste eeuwse vaardigheden: ontdek de kansen

21ste eeuwse vaardigheden: ontdek de kansen

Nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Samen met collega’s en leerlingen werken aan de vaardigheden die in de toekomst relevant zijn. En de toekomst begint nu. Ontdek de kansen die ‘21ste eeuwse vaardigheden’ bieden voor uw onderwijs. Maar is het iets voor u en uw school? Ontdek het tijdens drie boeiende middagen die IJsselgroep voor u organiseert: de manier om u snel en goed te oriënteren op de 21st Century Skills.

Lees verder