Zet als eerste voetstappen in de verse sneeuw

Vandaag valt de eerste sneeuw van 2019 in Nederland. Blijft het liggen? Mooi, want niets is zo bijzonder als het gekraak van verse sneeuw. Vooral als u gaat waar nog niemand heeft gelopen ...

IJsselgroep zet regelmatig 'als eerste voetstappen in de verse sneeuw': op zoek naar het best denkbare onderwijs, de best mogelijke zorg en vooral ook nieuwe manieren om zorg en onderwijs met elkaar te verbinden. Onze gedragswetenschappers/behandelaren werken daarom nauw samen met onze onderwijsadviseurs. Een mooie combinatie.

Uiteraard zetten wij deze stappen samen met kinderen, leerkrachten, IB'ers, teams, directeuren, bestuurders, samenwerkingsverbanden en gemeenten. Samen beleid maken, nieuwe vormen van dienstverlening creƫren, testen wat in de praktijk werkt en weer de volgende stap zetten.

Welke stappen wilt u zetten?

Natuurlijk zijn wij daar benieuwd naar. Wellicht kunnen we samen op lopen en met elkaar in gesprek gaan. Welke stappen wilt u zetten op het gebied van zorg, onderwijs of juist de combinatie van zorg en onderwijs?

Wilt u anders kijken, anders denken en anders handelen? Laten wij dan samen nieuwe 'voetstappen in de verse sneeuw' zetten.
Bel of stuur een mail, dan plannen we snel een afspraak. 

 

John Hoeberichts
directeur en onderwijsadviseur
06 - 14 00 41 52, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hansje Planjer
manager PDIJ en gedragswetenschapper 
06 - 14 34 58 87, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Janna de Haan
manager ED en onderwijsadviseur
06 - 14 00 36 33, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

Herman Giesbers
relatiemanager en onderwijsadviseur
06 - 22 93 89 52, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Albert de Boer
relatiemanager en onderwijsadviseur
06 - 22 19 24 70, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

 

Geniet van de sneeuw en een mooie tweede helft van de week gewenst.

IJsselgroep: verder in zorg en onderwijs