Talent is wie je bent! Pop-up Talentgesprekken in de Stadkamer in Zwolle

Wie ben jij? Waar zit je kracht, waar word je blij van? Talent gaat schuil achter wat je allerliefste doet en waarbij je de tijd vergeet. Samen met o.a. Stadkamer en de bibliotheek (en nog veel meer) in Zwolle organiseerde IJsselgroep op 30 mei een ‘pop-up talentgesprekken’. Echt in gesprek met kinderen: een wereld te ontdekken...

Kinderen, talenten en kinderfluisteraars

Orthopedagoog Suzanne de Hoop (IJsselgroep PDIJ) en onderwijsadviseur Nienke Bouwman (IJsselgroep ED) - gecertificeerde kindertalentenfluisteraars - gingen in gesprek met kinderen om samen te speuren naar hun talenten. Want het mooie is: het gaat niet om prestaties, maar om waar je blij van wordt en energie van krijgt. Iedereen heeft dus talenten.

Te weten wat je talenten zijn, zorgt voor zelfvertrouwen. Dingen doen waar je energie van krijgt, zorgt voor veerkracht.

Er zijn ontzettend veel talenten ontdekt. Kinderen en ouders waren trots en namen een goedgevulde talententekening mee, prachtige aanknopingspunten om thuis en op school mee verder te gaan.

Nieuws Talent is wie je bent 1 Nieuws Talent is wie je bent 2.jpg

nieuws Talent is wie je bent 3 Nieuws Talent is wie je bent 4

Meer weten?

Neem contact op met Nienke Bouwman: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06 14 00 36 34