IJsselgroep Congrestival geannuleerd

 

Beste lezer,

Op 7 februari stond het gepland: het congrestival van IJsselgroep met als thema ‘Eigenwijs goed onderwijs: de volgende stap’. En u heeft zich hiervoor aangemeld. U had net als ons zin in een dag vol interessante inhoud en verrassende activiteiten. Helaas moet ik u melden dat het congrestival niet door gaat …

Redenen

De vorm van deze dag was ambitieus: ontdekkend leren in combinatie met doorlopende activiteiten. Deelnemers zouden volledig de regie voeren op hun leren en dus zelf beslissen wat ze zouden leren, ontdekken, beleven, zien, horen en proeven. Het vinden van de juiste mix van inhoud, werkvormen en andere elementen die bijdragen aan een succesvol congrestival heeft ons te veel tijd gekost. Hierdoor is de werving te laat gestart met als gevolg dat er te weinig aanmeldingen zijn.

Overwegingen

Het aantal aanmeldingen is te beperkt om het event in de huidige vorm door te laten gaan. De grote variatie aan activiteiten vraagt immers om een groot aantal deelnemers. Het terugbrengen van het aantal activiteiten is overwogen, maar dan laat je ‘het zelf kunnen kiezen’ vallen. In beide gevallen maken wij niet waar wat wij u in de aanloop hebben beloofd. En dat is niet waar IJsselgroep voor staat.

Natuurlijk begrijp ik dat u uw agenda heeft vrijgemaakt, kinderen vrij heeft gegeven of andere zaken heeft geregeld om het congrestival bij te kunnen wonen. Ik bied u dan ook (mede namens mijn collega’s) mijn excuses aan voor het afblazen van het congrestival.

Heeft u vragen, suggesties of wilt u hierover in gesprek? Neem dan contact met mij op. Natuurlijk sta ik hiervoor open. Graag zelfs. U kunt mij bereiken op (06) 14 00 41 52.

 

Met vriendelijke groeten,
John Hoeberichts
directeur IJsselgroep

 

Klik hier voor de website van het Congrestival