Inschrijving ROB-dag geopend

De 15e ROB-dag met het thema ‘Geef ze de ruimte!’ vindt plaats op 21 maart 2018 in Zwolle. Maak nu ruimte in je agenda en reserveer jouw plek! Inschrijven kan via de website www.robdag.nl. Op die site vind je ook meer informatie over het programma en het workshopaanbod. We zien je graag op 21 maart 2018!

Thema ROB-dag: Geef ze de ruimte!

Kleuteronderwijs staat volop in de schijnwerpers. Het wordt steeds duidelijker dat jonge kinderen leren door te spelen. Ook beleidsmakers pakken dit op. En de afgelopen periode stonden de kranten er vol van: laat kinderen heerlijk vies worden, wees niet te bang voor risico’s, laat kinderen spelen. Kortom: geef ze de ruimte! En dat is precies het thema van de komende ROB-dag.

Organisatie

De dag wordt georganiseerd door Centraal Nederland, Viaa Hogeschool en IJsselgroep Educatieve Dienstverlening. De voorbereidingsgroep is met groot enthousiasme aan het werk om de dag te vullen met aansprekende en praktijkgerichte workshops. Wij hebben echter 1 ding nodig: honderden enthousiaste leerkrachten. Om er samen een prachtige dag van te maken. Dus geef ook uzelf de ruimte, noteer de datum en houd ‘m vrij: woensdag 21 maart 2018.

Website ROB-dag

Klik hier om naar de website van de ROB-dag te gaan.