Thema en datum ROB-dag bekend

Over iets minder dan een jaar is er weer een Regionale Onderbouwdag: dé tweejaarlijkse inspiratiedag in Zwolle speciaal voor leerkrachten groep 1 en 2. En dit is maar goed ook. Want zowel het onderwijs aan jonge kinderen als de leerkrachten verdienen aandacht. Het wordt een inspirerende dag, dus reserveer woensdag 21 maart alvast in uw agenda voor de ROB-dag. Maar wat wordt het thema ...

Thema ROB-dag: Geef ze de ruimte!

Kleuteronderwijs staat volop in de schijnwerpers. Het wordt steeds duidelijker dat jonge kinderen leren door te spelen. Ook beleidsmakers pakken dit op. En de afgelopen periode stonden de kranten er vol van: laat kinderen heerlijk vies worden, wees niet te bang voor risico’s, laat kinderen spelen. Kortom: geef ze de ruimte! En dat is precies het thema van de komende ROB-dag.

Organisatie

De dag wordt georganiseerd door Centraal Nederland, Viaa Hogeschool en IJsselgroep Educatieve Dienstverlening. De voorbereidingsgroep is met groot enthousiasme aan het werk om de dag te vullen met aansprekende en praktijkgerichte workshops. Wij hebben echter 1 ding nodig: honderden enthousiaste leerkrachten. Om er samen een prachtige dag van te maken. Dus geef ook uzelf de ruimte, noteer de datum en houd ‘m vrij: woensdag 21 maart 2018.