Het Onderwijsgesprek: Toekomstbestendig Onderwijs

Met: Ellen Emonds en Jasmijn Kester

Neem op donderdagavond 7 februari een duik in de toekomst van het onderwijs. Dan vindt namelijk in Doetinchem het tweede Onderwijsgesprek plaats. U bent van harte welkom. Tijdens deze interactieve avond gaan Ellen Emonds en Jasmijn Kester in gesprek. Niet alleen met elkaar, maar vooral ook met u, uw collega's uit het onderwijsveld en ook met jongeren. Beiden dames waren Leraar van het Jaar voor het basis- en het voortgezet onderwijs. Het thema is toekomstbestendig onderwijs. De presentatie is in handen van Wendelien Wouters.

Lees meer

Toogdag; 'hit the road' op 11 oktober

Rondrit langs scholen die vol in bedrijf zijn

Een duik in de praktijk. Zien hoe het echt werkt. Daar gaat het om tijdens de Toogdag die IJsselgroep op 11 oktober organiseert. U bezoekt scholen die volle bak draaien met Thinking4learning en Projects4Learning. De formule: instappen, gordels om en met een klein reisgezelschap bij de voor u geselecteerde scholen naar binnen. Een unieke (praktijk)ervaring. Kortom: hit the road ...

Lees meer

Een frisse start

Een goed begin is het halve werk. Dit geldt zeker in het onderwijs. Na de vakantie begint u vaak met een nieuwe groep kinderen. De start is hierbij essentieel. Zowel u als de kinderen stappen vol verwachting de drempel over van het nieuwe schooljaar en als leerkracht maakt u verschil. Deze cursus biedt u een verdieping in positief leiderschap, gebaseerd op wetenschap, om van een groep een veilige groep te maken waar leren met en van elkaar de norm wordt.

Lees meer

Nieuw: Kanjer - praktijkdag

Uw school is flink aan de slag met de Kanjertraining. Uw team is geschoold, leerkrachten zijn er druk mee bezig in de klas en kinderen reageren positief. Inderdaad: dan bent u klaar voor de Kanjer praktijkdag. De manier om de Kanjertraining een extra impuls te geven. Gericht op het borgen van de Kanjertraining op uw school.

Lees meer

Talent is wie je bent! Pop-up Talentgesprekken in de Stadkamer in Zwolle

Wie ben jij? Waar zit je kracht, waar word je blij van? Talent gaat schuil achter wat je allerliefste doet en waarbij je de tijd vergeet. Samen met o.a. Stadkamer en de bibliotheek (en nog veel meer) in Zwolle organiseerde IJsselgroep op 30 mei een ‘pop-up talentgesprekken’. Echt in gesprek met kinderen: een wereld te ontdekken...

Lees meer

WOW: klanten geven ons gemiddeld een 9.69

In december heeft IJsselgroep educatieve dienstverlening de erkenning van Cedeo weer voor 2 jaar weten te verlengen. Deze erkenning komt tot stand door klantbeoordelingen. Wij zijn heel trots dat onze klanten onze dienstverlening heeft beoordeeld met een 9,69: WOW!

Lees meer

Het complete overzicht voor groep 1-2

De grootste winst behaalt u als school aan de basis: inderdaad in groep 1 en 2. Kinderen zijn nieuwsgierig en willen de wereld ontdekken. Spelen en leren versterken elkaar. Maak kennis met een aantal mooie open inschrijvingen en masterclasses van IJsselgroep. Speciaal voor leerkrachten uit groep 1 en 2. Uiteraard kunnen wij de onderwerpen ook samen met u en uw collega’s op schoolniveau oppakken.

Lees meer

ROB-dag 2018

De ROB-dag 2018 zit er weer op! Het was een dag vol inspiratie en uitwisseling, mede dankzij alle enthousiaste deelnemers! Bekijk het filmpje en geniet nog even na!

Lees meer

  • 1
  • 2