Make-A-Wish en IJsselgroep

Make-A-Wish vervult al 30 jaar de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte om hen kracht te geven voor de toekomst. IJsselgroep draagt Make-A-Wish een warm hart toe. Graag uw aandacht voor twee mooie initiatieven: de Nijmeegse 4-Daagse (WishWalker) en het inzamelen van oude telefoons (kan bij ons op kantoor).

Lees meer

Een nieuwe Zand en Zo | Alle eendjes...

Nog even en het is voorjaar. Daarom is het thema van deze Zand en Zo ‘Alle eendjes …’. Goed te koppelen aan buitenactiviteiten, prentenboeken en het sprookje ‘Het lelijke jonge eendje’. Al spelend komen de zintuigen, de motoriek maar ook de taal- en rekenontwikkeling aan de orde en doen kinderen handelend belangrijke ervaringen op. Laat je inspireren en ga aan de slag.

Lees meer

Vooraankondiging Meet-Up 'Wij gaan samen op pad'

De Meet-Ups zijn een doorslaand succes. Daarom is de volgende Meet-Up alweer in voorbereiding. Deze keer gaan vroeg- en voorschools samen op pad. Via workshops met verschillende onderwerpen rondom het Jonge kind worden mooie verbindingen stappen gezet. Noteer de data in uw agenda: 2 oktober, 9 oktober en 15 april.

Lees meer

Thema en spreker ROB-dag van 18 maart 2020 bekend

Over iets meer dan een jaar is er weer een Regionale Onderbouwdag: dé tweejaarlijkse inspiratiedag in Zwolle speciaal voor leerkrachten groep 1 en 2. Goed nieuws: het thema is bekend en er is een top-spreker geboekt ...

Lees meer

Talent verspreidt zich als een lelieveld over Zwolle

In Zwolle zijn de eerste vijftig kindertalentenfluisteraars inmiddels opgeleid door Luc Dewulf en Els Pronk. In samenwerking met gemeente Zwolle, Stadkamer Zwolle en IJsselgroep. Het doel is om gezamenlijk kinderen en jongeren te helpen bij het ontdekken van hun talenten. Tijdens de interactieve netwerkbijeenkomst op 14 februari zijn mooie vervolgstappen gezet.

Lees meer

Alstublieft: a love story

In het begin had hij twijfels omdat zij anders was
Maar haar visie op zorg deed zijn onderwijshart sneller kloppen...

Lees meer

Zet als eerste voetstappen in de verse sneeuw

Vandaag valt de eerste sneeuw van 2019 in Nederland. Blijft het liggen? Mooi, want niets is zo bijzonder als het gekraak van verse sneeuw. Vooral als u gaat waar nog niemand heeft gelopen ...

Lees meer

  • 1
  • 2