Online Jaarprogramma ROB start op 30 september

Van één dag face-to-face naar één jaar online

De coronatijd heeft toch iets moois opgeleverd: we zetten met elkaar niet één dag maar een heel jaar ‘Het jonge kind blijvend in beeld!’. Iedereen die zich heeft aangemeld voor de ROB-dag heeft nu automatisch een online ROB-jaarabonnement.

Last minute

Goed nieuws: u kunt zich nog aanmelden. Neem contact op met Nienke Bouwman via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer

Track & Trace

Track & Trace: dé manier om tijdens de Corona-periode op een verrassende wijze contact te houden. Hoe het werkt? U gaat op een ontspannen manier in gesprek met een adviseur van IJsselgroep. Inderdaad: wandelend. Tijdens de wandeling ontstaat er een natuurlijk gesprek over onderwerpen die u belangrijk vindt. Over mogelijke routes en bestemmingen op het gebied van onderwijs en zorg...

Lees meer

IJsselgroep sponsort WALHALLAb

WALHALLAb en IJsselgroep: een mooie combinatie. Maar wat hebben een creatieve broedplaats in Zutphen en een organisatie die actief is op het snijvlak van onderwijs en zorg met elkaar overeen? Heel veel. Ontdek waarom IJsselgroep direct heeft besloten om Walhallab te sponsoren.

Lees meer

Klanttevredenheid CEDEO 2019

Afgelopen periode is door CEDEO de klanttevredenheid voor Educatieve Dienstverlening onderzocht. Goed nieuws: klanten geven ons een 9,5. Een groot compliment voor zowel de adviseurs als de ondersteunende teams. Hierbij een quote van een klant: “Adviseurs weten de juiste snaar te raken bij collega’s”.

Lees meer

Jeugdpraktijk IJsselgroep in Enschede

OBS De Sterrenborgh werkt al enige tijd samen met IJsselgroep. Deze samenwerking krijgt een extra impuls omdat wij vanaf de start van dit schooljaar beschikken over een eigen ruimte in de school. Vanuit deze locatie helpen wij kinderen, ouders, leerkrachten en IB'ers bij uitdagingen op het gebied van dyslexie, gedrag en leren. Onderwijs en zorg met elkaar verbinden: daar draait het om. Jeugdpraktijk IJsselgroep en Enschede: een mooie combinatie.

Lees meer

Samen het lerarentekort oplossen: lees de notitie en doe mee

Alleen door samen onze schouders eronder te zetten kunnen we ervoor zorgen dat het lerarentekort vermindert: leraren, schoolleiders, de overheid, ouders, onderwijsadviesbureaus, bestuurders. Onze branchevereniging EDventure heeft daarom een notitie geschreven waarin samenwerking en praktische oplossingen centraal staan. Met als doel om ook uw organisatie te inspireren. Ga met ons in gesprek om samen dit probleem op te lossen. Doet u mee?

Lees meer

Make-A-Wish en IJsselgroep

Make-A-Wish vervult al 30 jaar de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte om hen kracht te geven voor de toekomst. IJsselgroep draagt Make-A-Wish een warm hart toe. Graag uw aandacht voor twee mooie initiatieven: de Nijmeegse 4-Daagse (WishWalker) en het inzamelen van oude telefoons (kan bij ons op kantoor).

Lees meer