Veranderende dienstverlening IJsselgroep - Op afstand dichtbij

Als IJsselgroep gaan wij samen met u voor het best denkbare onderwijs. Alleen: hoe ziet dit eruit nu de scholen dicht zijn en onderwijs op afstand actueler dan ooit is. Graag gaan wij samen met u op zoek naar antwoorden, mooie denkrichtingen en praktische oplossingen. Experimenteren, ontdekken wat wel en niet werkt, kennis en ervaringen delen: we doen het graag. En we doen het samen met u.

Lees meer

Sessie op 19 maart in Twente

DCTwente en IJsselgroep zijn in 2020 samen van start gegaan. Is dit voor u interessant? Levert de nieuwe combinatie voor u concrete voordelen op? En voor u net zo belangrijk: wat is IJsselgroep voor een organisatie, waar staan ze voor? Ontdek het op 19 maart van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de kennismakingssessie 'Samen verder' …

Lees meer

DCTwente en IJsselgroep gaan in 2020 samen verder

Waarom samen verder? IJsselgroep neemt DCTwente over omdat de organisatie past bij 'waar wij van zijn': praktische, kwalitatieve en professionele dienstverlening op het snijvlak van onderwijs en zorg.

Lees meer

IJsselgroep sponsort WALHALLAb

WALHALLAb en IJsselgroep: een mooie combinatie. Maar wat hebben een creatieve broedplaats in Zutphen en een organisatie die actief is op het snijvlak van onderwijs en zorg met elkaar overeen? Heel veel. Ontdek waarom IJsselgroep direct heeft besloten om Walhallab te sponsoren.

Lees meer

Klanttevredenheid CEDEO 2019

Afgelopen periode is door CEDEO de klanttevredenheid voor Educatieve Dienstverlening onderzocht. Goed nieuws: klanten geven ons een 9,5. Een groot compliment voor zowel de adviseurs als de ondersteunende teams. Hierbij een quote van een klant: “Adviseurs weten de juiste snaar te raken bij collega’s”.

Lees meer

Jeugdpraktijk IJsselgroep in Enschede

OBS De Sterrenborgh werkt al enige tijd samen met IJsselgroep. Deze samenwerking krijgt een extra impuls omdat wij vanaf de start van dit schooljaar beschikken over een eigen ruimte in de school. Vanuit deze locatie helpen wij kinderen, ouders, leerkrachten en IB'ers bij uitdagingen op het gebied van dyslexie, gedrag en leren. Onderwijs en zorg met elkaar verbinden: daar draait het om. Jeugdpraktijk IJsselgroep en Enschede: een mooie combinatie.

Lees meer

Samen het lerarentekort oplossen: lees de notitie en doe mee

Alleen door samen onze schouders eronder te zetten kunnen we ervoor zorgen dat het lerarentekort vermindert: leraren, schoolleiders, de overheid, ouders, onderwijsadviesbureaus, bestuurders. Onze branchevereniging EDventure heeft daarom een notitie geschreven waarin samenwerking en praktische oplossingen centraal staan. Met als doel om ook uw organisatie te inspireren. Ga met ons in gesprek om samen dit probleem op te lossen. Doet u mee?

Lees meer

Make-A-Wish en IJsselgroep

Make-A-Wish vervult al 30 jaar de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een ernstige ziekte om hen kracht te geven voor de toekomst. IJsselgroep draagt Make-A-Wish een warm hart toe. Graag uw aandacht voor twee mooie initiatieven: de Nijmeegse 4-Daagse (WishWalker) en het inzamelen van oude telefoons (kan bij ons op kantoor).

Lees meer