WOW: klanten geven ons gemiddeld een 9.69

In december heeft IJsselgroep educatieve dienstverlening de erkenning van Cedeo weer voor 2 jaar weten te verlengen. Deze erkenning komt tot stand door klantbeoordelingen. Wij zijn heel trots dat onze klanten onze dienstverlening heeft beoordeeld met een 9,69: WOW!

Lees meer

Kinderopvanglunch over IKK

Wat zijn de gevolgen van de wet Innovatie & Kwaliteit Kinderopvang (IKK) voor uw organisatie? Hoe werkt deze wet door op uw pedagogisch beleidsplan en opleidingsplan? Ontdek het tijdens de kinderopvanglunch op 22 januari in Apeldoorn.

Lees meer

Inschrijving ROB-dag geopend

De 15e ROB-dag met het thema ‘Geef ze de ruimte!’ vindt plaats op 21 maart 2018 in Zwolle. Maak nu ruimte in je agenda en reserveer jouw plek! Inschrijven kan via de website www.robdag.nl. Op die site vind je ook meer informatie over het programma en het workshopaanbod. We zien je graag op 21 maart 2018!

Lees meer

IKC sessie Jaarcongres Brede School

Op 11 april was het 12e Jaarcongres Brede School in de jaarbeurs in Utrecht: een goed bezocht congres, waar onderwijsprofessionals geïnspireerd zijn geraakt en hebben deelgenomen aan verschillende sessies. Henkjan Kok heeft hier samen met Margareth Arnst de sessie ‘Werken met het IJsselgroep IKC-model’ voor zijn rekening genomen. Een korte impressie:

Lees meer