Impressie Meet-up

De Meet-Up ‘Spelen mag, spelen moet!’ van 24 mei was een daverend succes. Van heinde en ver wisten meer dan 60 deelnemers Villa Veertien aan de IJssel in Dieren te vinden; onderbouwleerkrachten, ib-ers en directeuren uit de Achterhoek, de Veluwe en ook uit Utrecht, Wierden, Meteren, Soest, Oldenzaal, Lelystad, Stiens en Zeewolde. Wat was er zo bijzonder aan deze middag?

Lees meer

Thema en datum ROB-dag bekend

Over iets minder dan een jaar is er weer een Regionale Onderbouwdag: dé tweejaarlijkse inspiratiedag in Zwolle speciaal voor leerkrachten groep 1 en 2. En dit is maar goed ook. Want zowel het onderwijs aan jonge kinderen als de leerkrachten verdienen aandacht. Het wordt een inspirerende dag, dus reserveer woensdag 21 maart alvast in uw agenda voor de ROB-dag. Maar wat wordt het thema ...

Lees meer

Meet-UP ‘Spelen mag, spelen moet!’

Op 11 oktober 2017 organiseert IJsselgroep een Meet-Up met als thema ‘Spelen mag, spelen moet!’. Een inspirerende bijeenkomst over goed onderwijs aan jonge kinderen en spelend leren. En ja: het mag! Ook van de inspectie. Voor leerkrachten groep 1-2-3, intern begeleiders én directeuren die nieuwsgierig zijn naar hoe het anders kan én mag.

Lees meer

IKC sessie Jaarcongres Brede School

Op 11 april was het 12e Jaarcongres Brede School in de jaarbeurs in Utrecht: een goed bezocht congres, waar onderwijsprofessionals geïnspireerd zijn geraakt en hebben deelgenomen aan verschillende sessies. Henkjan Kok heeft hier samen met Margareth Arnst de sessie ‘Werken met het IJsselgroep IKC-model’ voor zijn rekening genomen. Een korte impressie:

Lees meer