Leer voor je leven

IJsselgroep zoekt onderwijsadviseurs

king_of_the_jungle_600x320_600

Kent de onderwijsjungle weinig geheimen meer voor jou?

We dagen je graag uit om jouw deel van de jungle met soortgenoten te delen en samen nieuwe leefgebieden te ontdekken. Samenleven met uiteenlopende soorten betekent voor ons leren van de ander en het delen van lianen om verder te komen. 

Je hoeft niet de koning van de jungle te zijn, maar je hebt als bewezen netwerker wel kennis van de flora en fauna om je heen. De uitdagingen die je tegenkomt ga je met enthousiasme en betrokkenheid aan binnen je eigen kolonie of solitair.

We zoeken ervaren

Onderwijsadviseurs

Profiel

Als nieuwe collega heb je jarenlange ervaring als adviseur binnen het onderwijs. Je bent ondernemend en weet van daaruit hoe belangrijk het bezit van een breed netwerk is en je weet producten en diensten af te stemmen op de behoefte in de markt en nieuwe behoeften te creeren.

Why

In het ‘why’ van de IJsselgroep is verankerd dat mensen leren als ze worden geraakt, dat iedereen in staat is zichzelf vanuit betrokkenheid te ontwikkelen en dat professionals leren met en van elkaar.

Je werkt zelfstandig, bent in het bezit van commerciële vaardigheden, bent procesmatig sterk en een echte teamspeler. Daarnaast ben je betrokken en gedreven en wil je zelf en samen met ons succesvol en van betekenis zijn in het onderwijsveld.

Wij innoveren samen met klanten en dagen ons zelf continu uit op thema’s als Duurzame Leerkracht, Thinking for Learning, Management & Organisatie, Vroeg & Voorschoolse Educatie en de Transformatie in de Jeugdzorg. Jouw thema’s, expertise, drive, innovatiekracht en netwerk koppelen graag aan die van ons, zodat we iedere dag onze bijdrage leveren aan een beter onderwijs en goede zorg.

Wervingsbijeenkomst

Geïnteresseerd en/of geraakt? Kom dan naar de wervingsbijeenkomst voor nieuwe ervaren adviseurs op donderdag 11 mei tussen 16.00 en 19.00 uur. Je ervaart dan wie we zijn en wat we jou te bieden hebben. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor een persoonlijk gesprek. Meld je aan via het formulier onderaan deze pagina.

Vragen

Voor vragen kun je altijd contact opnemen met John Hoeberichts (directeur) of Janna de Haan (Manager Educatieve Dienstverlening) via 088 093 1000. Ben je niet in de gelegenheid om ons 11 mei te ontmoeten, maar past bovenstaand profiel bij jouw beeld van de toekomst, dan kun je ook altijd solliciteren via sollicitaties@ijsselgroep.nl

 


Opgave voor wervingsbijeenkomst

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
   
 
Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn