Leer voor je leven

IJsselgroep in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs

Uw school is uniek. En dat moet zo blijven. Maar het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs staat bloot aan een groot aantal ontwikkelingen. Het is meer dan ooit een uitdaging om te blijven focussen op goede leerresultaten en hoge tevredenheid onder docenten, leerlingen en ouders. IJsselgroep Educatieve Dienstverlening is u daar graag bij van dienst.

 

Van primair onderwijs naar voortgezet onderwijs

De adviseurs van IJsselgroep Educatieve Dienstverlening hebben het krijt nog aan hun vingers. Zij weten als geen ander dat de didactische aanpak en vaardigheid op het gebied van klassenmanagement en pedagogisch handelen van de docent net zoveel invloed hebben op het succes van uw school als leerlingenbetrokkenheid en de inrichting van de schoolomgeving. Onze organisatie heeft een verscheidenheid aan onderwijskundige disciplines in huis en biedt de expertise om samen met u op integrale wijze verbetering te boeken. Vanwege haar lange traditie in het onderwijs heeft IJsselgroep Educatieve Dienstverlening een scherp oog voor de aansluiting van het basisonderwijs op het voortgezet onderwijs.

 

U kunt onze adviseurs inschakelen voor:

  • verbetering leerresultaten van leerlingen, met speciale aandacht voor taal en rekenen;
  • bevordering welbevinden van docent en leerling;
  • het actiever maken van de leerling in de les. Een actieve leerling leert sneller en beter en neemt met meer plezier deel aan het onderwijs;
  • verbinding tussen docent en leerling en tussen docenten onderling;
  • Een goed zorgstructuur, o.a. denken in driehoeken (teamleider, docent, zorgcoordinator)
  • goede kwaliteitszorg;
  • professionalisering docenten op basis van verrassend concept Duurzame Leerkracht
  • de praktische toepassing van innovatief onderwijs in de klas, zoals Thinking for Learning. Dit nieuwe onderwijsconcept kan ervoor zorgen dat uw school straks voorop loopt als het gaat om leerlingen creatiever te laten denken.

 

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn