Leer voor je leven

IJsselgroep in het primair onderwijs

Hoe moet ik mijn school inrichten om de kinderen op te leiden voor de (informatie)maatschappij van morgen?
Wat is de kwaliteit van de leerkrachten in mijn bestuur en mijn school, voldoen zij aan de eisen die de maatschappij (de inspectie) stelt?

IJsselgroep Educatieve Dienstverlening werkt met zes thema’s die aansluiten bij de actuele ontwikkelingen en tevens leidend zijn voor de lange termijn. Die thema’s zijn:

Onze adviseurs richten zich op schoolontwikkeling, de implementatie van passend onderwijs en het vakmanschap van de leerkracht. We kiezen onze werkwijze, scholingsaanbod en interventies op basis van wat werkt op school en voor de klas. Onze adviseurs, hebben een verscheidenheid aan onderwijskundige disciplines in huis en bieden u de expertise om samen met u op integrale wijze schoolbreed winst te boeken.

Elke schoolorganisatie is anders en vraagt een eigen aanpak. Wij ondersteunen als vraagbaak, klankbord en partner in onderwijs- beleids- en managementvraagstukken. De ervaren adviseurs zorgen voor duurzame verbeteringen en stellen ‘goed besturen’ centraal, door schoolbesturen en management op maat te begeleiden bij verandering, vernieuwing en verdieping van de bedrijfsvoering.

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn