Leer voor je leven

Duurzame leerkracht terugkomdag

Verfrissende terugkom-sessies Duurzame Leerkracht

Dompel u onder in een mix van passie, inspiratie, humor, reflectie en inhoud: u heeft het mooiste vak dat er is

dlk_terugkomdag_website_600

Trots op mijn vak, eindelijk de tijd om samen goed na te denken over ons vak, inspirerend en inhoudelijk sterk: dat is de rode draad als wij de evaluaties bekijken van 15 groepen deelnemers die de afgelopen jaren de cursus duurzame leerkracht hebben gevolgd. Voor die leerkrachten en directeuren organiseren wij terugkom-sessies Duurzame Leerkracht. Elkaar inspireren en het vuur brandend houden: daar draait het om. Verfrissend.

 

 

Inhoud

Hoe kunt u zelf meer autonomie beleven in uw werk en tegelijkertijd de kwaliteit van het onderwijs verbeteren? Hoe wordt u weer de brede 'ondersteuner' van zich ontwikkelende kinderen, bij wie plezier in het vak centraal staat? Hoe wordt en blijft u een teamspeler in schoolontwikkeling met eigen autonomie in het vak en het dagelijks werk? Uitdagende en interessante vragen. U gaat samen met Albert de Boer van IJsselgroep op zoek naar verrassende antwoorden. Vanuit passie, betrokkenheid en enthousiasme.

 

 

Vijf redenen om erbij te zijn

  • U beleeft plezier met collega's
  • U bent snel op de hoogte van de actuele ontwikkelingen
  • U doet nieuwe ideeën op voor uw school
  • U leert van collega's die tot inspirerende nieuwe aanpakken zijn gekomen
  • U bent er even er uit, om er weer tegen te kunnen

 

 

Waar en wanneer

  • 31 mei 2017 in Lelystad (locatie: De wind in de Wilgen) 
  • 28 juni 2017 in Meppel (Locatie: Deel vier)

 

 

Voor wie

Voor iedereen die ooit heeft deelgenomen aan de cursus Duurzame Leerkracht (open inschrijving of of in een groep van uw bestuur of met uw schoolteam.

 

 

Door wie

De sessies worden geleid door Albert de Boer. Hij zet u aan het denken over uw eigen ontwikkeling en stimuleert een houding waarbij autonomie, zelfvertrouwen en passie centraal staan.

 

 

Kosten

De kosten bedragen € 65,00 per persoon. Bij meer dan 10 deelnemers per school betalen de 11e en volgende deelnemers € 35,00 per persoon.

 

 

Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn