Leer voor je leven

Certificeringen

Als klantgerichte organisatie wil IJsselgroep Educatieve Dienstverlening er zeker van zijn dat u altijd een goed product krijgt, afgestemd op specifieke wensen en behoeften. Een voortdurende verbetering van het werk is daarbij noodzakelijk. IJsselgroep geeft door verschillende certificaten en lidmaatschappen de bevestiging dat u met een professionele organisatie te maken hebt.

thumb-422558_640_640_01ISO 9001-gecertificeerd

Certiked heeft IJsselgroep Educatieve Dienstverlening het ISO-certificaat voor kwaliteitszorg toegekend. Wij voldoen hiermee aan de normen van ISO 9001:2008 voor kennisintensieve dienstverlening.

Wij zijn blij met het ISO-keurmerk. Het geeft aan dat wij de kwaliteit van dienstverlening en klantgericht werken daadwerkelijk in praktijk brengen.

Cedeo-erkend

cedeo_340

IJsselgroep Educatieve Dienstverlening is Cedeo-erkend voor onderwijsadvies. Het CEDEO-keurmerk is een onafhankelijke garantie voor klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid.

De maatstaf die CEDEO hanteert is dat 80% van de klanten tevreden tot zeer tevreden moet zijn over de dienstverlening, de samenwerking met de organisatie en de behaalde resultaten.

Keurmerk Onderwijsadvies

logo_keurmerk_edventure_fc_150_153

IJsselgroep Educatieve Dienstverlening is lid van EDventure, de branchevereniging van onderwijsadviesbureau's in Nederland. Onderwijsadviesbureaus met het Keurmerk Onderwijsadvies voldoen aan de kwaliteitscriteria van hoogwaardig onderwijsadvies. Naast eisen aan interne kwaliteitszorg, is de klanttevredenheid medebepalend voor het behoud van het keurmerk.

Het Keurmerk Onderwijsadvies staat garant voor:

  • Een ISO 9001 certificering voor interne kwaliteitszorg
  • Een Cedeo-erkenning voor klanttevredenheid
  • Committeren aan brancheregels op de gebieden van kennisdeling en innovatie (ledenstatuut EDventure)
Deel deze pagina op Google Plus Deel deze pagina op LinkedIn